Je rijbewijs halen met een prettige en kwalitatieve rijopleiding?

John van den Hurk

Rij-instructeur voor de categorie : Personenauto Personenauto – aanhangwagen Vrachtwagen Vrachtwagen – aanhangwagen RIS instructeur Faalangst instructeur  Autisme & ADHD instructeur   Werkervaring: Internationaal bloementransport (Berlijn) ...

Meer informatie

Ron Vaes

Rij-instructeur voor de categorie :      Personenauto RIS instructeur Autisme & ADHD instructeur   Mijn sterkste punt : Ik ben eerlijk en consequent en bovenal erg geduldig. Met de nodige humor leer ik je door middel van leuke oefeningen hoe het v...

Meer informatie

Auto - Praktijk

Wij verzorgen het rijbewijs voor de auto van A tot Z door onze extra service, die niet op houdt als je de deur van de auto dicht doet.

Auto - Automaat

Voor sommige leerlingen is het schakelen helemaal niet hun ding en vinden automaat rijden veel makkelijker, waardoor ze dan beter het verkeer kunnen observeren. Voor die leerlingen heeft Rijschool You Drive een Hyundia Kona Electric aangeschaft, en kunnen we je zo ook een rijbewijs laten halen.

E achter B

Bij Rijschool You Drive kun je ook terecht voor je aanhanger rijbewijs, ofwel E achter B. Dit kan in zowel Weert als in Eindhoven.