IMG_2687.jpg
IMG_2645 kopie.jpg

Je rijbewijs halen met een prettige en kwalitatieve rijopleiding?

Auto - Praktijk

Wij verzorgen het rijbewijs voor de auto van A tot Z door onze extra service, die niet op houdt als je de deur van de auto dicht doet.

E achter B

Nieuw bij Rijschool You Drive is dat je vanaf augustus 2017 ook terecht kunt voor je aanhanger rijbewijs, ofwel E achter B. Dit kan in zowel Weert als in Eindhoven.

Vrachtwagen - Praktijk

Vrachtautorijbewijs C zonder code 95 voor voertuigen 3.500 kg tot 50.000 kg.

Rijschool You Drive

Rijschool You Drive bestaat sinds 2011 en is inmiddels in de regio Budel, Weert en Eindhoven een begrip. Alles bij rijschool You Drive staat er in het teken om te zorgen dat jij je rijbewijs haalt en een goede kennis hebt om veilig de weg op te kunnen.

Van mensen die geen moeite hebben met het leren tot en met mensen met extreme spanningen.

Wij van rijschool You Drive gaan de uitdaging ook niet uit de weg voor mensen die wel moeite hebben om een rijbewijs te halen, want als iemand zeer faal-angstig is en/of autisme heeft en/of ADHD heeft dan wordt het rijbewijs ineens een hele uitdaging en tevens ook een overwinning als ze slagen.

Maar sommige mensen hebben ook last van bepaalde trauma’s of misschien wel een rij-angst (bv. Het niet durven rijden op een snelweg).

Onze rijinstructeurs worden jaarlijks bijgeschoold om te zorgen dat ze ten alle tijden op de juiste en volgens de laatste technieken, les kunnen geven

Wij van Rijschool You Drive durven wel te zeggen dat wij alle leerlingen een goede rijopleiding kunnen bieden en ze met een goed gevoel  aan een rijbewijs te helpen.
 

Maar het begint met een goede theorieopleiding die wij ook verzorgen voor de auto (klassikaal).

Je kunt bij Rijschool You Drive ook terecht voor spoedopleidingen zowel theorie voor personenauto en vrachtauto als de rijopleiding in de auto en in de vrachtwagen.

Vanaf 2015 doet Rijschool You Drive ook de chauffeursopleidingen met C1 en C (de vrachtwagen), Tevens ook voor Code 95 (beroepschauffeurs).

Voor meer informatie kijk op de site of bel (06-40014973) of mail john@rijschoolyoudrive.nl 

Rijschool You Drive rijd in de volgende gebieden:

 

CBR WEERT

Weert, Boshoven, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Ospeldijk, Stramproy, Tungelroy,

Maarheeze, Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk, Leende

 

CBR EINDHOVEN

Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Leende, Heeze

 

Langere wachttijd na afgebroken rijexamen sinds 29 oktober

Kandidaten van wie het autopraktijkexamen wordt afgebroken vanwege verkeersgevaarlijk gedrag, krijgen een langere wachttijd. Sinds 29 oktober kunnen zij pas na 6 weken herexamen doen bij het CBR, om de rijvaardigheid op peil te brengen. Voor andere gezakte kandidaten blijft de v...

Lees dit bericht >>

Examenuitslag niet meer in auto voor instructeur

Een examenkandidaat en de begeleidende instructeur krijgen vanaf 1 juni 2018 de uitslag van een rijexamen uitsluitend te horen aan tafel bij de examinator in de praktijkexamenzaal. De uitslag wordt dan niet meer in de auto aan de instructeur meegedeeld. Het CBR wil namelijk open...

Lees dit bericht >>