Je rijbewijs halen met een prettige en kwalitatieve rijopleiding?

Autisme, ADHD, ADD en faalangst.

Auto rijden is voor iemand zonder een beperking al een lastige bezigheid, maar wat als je nu Autistisch bent ADHD, add of faalangst hebt ?

Ook voor deze groep bied Auto rijschool You Drive de uitkomst. Onze zeer gedreven en gemotiveerde rij-instructeurs gaan stap voor stap met je aan het werk en in een tempo dat het beste bij jou past. Na een intest (die gratis is als je doorgaat met lessen) overleg je samen met je instructeur welk pakket je kiest en in welk tempo je deze wil gaan volgen. Alle voortgang wordt netjes bijgehouden zodat je iedere les precies kan zien wat je gedaan hebt en hoever je bent in je rij-opleiding.

Je krijgt alle lesstof in duidelijke blokjes aangeboden en alles wordt gedemonstreerd en uitgelegd. Als je ADHD hebt, vind je het niet prettig om continue geprikkeld te worden terwijl iemand met ADD dat juist wel weer prettig vind. Onze lesprogramma's  bieden voor iedereen een uitkomst

Je leert bij auto rijschool You Drive dat een foutje maken helemaal niet erg is en dat iedere situatie op te lossen is. Zo kun jij ook dat fel begeerde rijbewijs B halen.

Ook als je bang bent om op de autosnelweg, autoweg te rijden, of door tunnels en naast vrachtwagens, zijn wij van rijschool You Drive er om jou te helpen je angst te overwinnen.

 

Wij worden regelmatig bijgeschoold, om jou een zo goed mogelijke opleiding te geven in een voor jou zo prettig mogelijke omgeving.

Auto rijschoolschool You Drive is gecertificeerd en aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk spectrum Nederland Klik voor meer info,

http://rijles-en-autisme.nl 

 

Auto - Praktijk

Wij verzorgen het rijbewijs voor de auto van A tot Z door onze extra service, die niet op houdt als je de deur van de auto dicht doet.

Auto - Automaat

Voor sommige leerlingen is het schakelen helemaal niet hun ding en vinden automaat rijden veel makkelijker, waardoor ze dan beter het verkeer kunnen observeren. Voor die leerlingen heeft Rijschool You Drive een Hyundia Kona Electric aangeschaft, en kunnen we je zo ook een rijbewijs laten halen.

E achter B

Bij Rijschool You Drive kun je ook terecht voor je aanhanger rijbewijs, ofwel E achter B. Dit kan in Weert.