Je rijbewijs halen met een prettige en kwalitatieve rijopleiding?

Examenuitslag niet meer in auto voor instructeur

Een examenkandidaat en de begeleidende instructeur krijgen vanaf 1 juni 2018 de uitslag van een rijexamen uitsluitend te horen aan tafel bij de examinator in de praktijkexamenzaal.

De uitslag wordt dan niet meer in de auto aan de instructeur meegedeeld. Het CBR wil namelijk open en transparant communiceren naar alle betrokkenen.

Bovendien is uit een klantpanelonderzoek gebleken dat klanten zich storen aan het meedelen van de uitslag in de auto. Zij moeten dan buiten de auto wachten tot de examinator de instructeur heeft geïnformeerd. Daarbij kan bij hen de schijn ontstaan van mogelijke beïnvloeding. Dat wil het CBR vermijden. Want de examinator bepaalt de uitslag altijd onafhankelijk.

Als de examenuitslag aan tafel wordt gegeven, kan de examinator die direct uitleggen. In het geval dat een instructeur na het eindgesprek een aanvullende toelichting wil, kan hij zijn kandidaat vragen om even plaats te nemen in de wachtruimte. Vervolgens kan hij samen met de examinator bepalen of het gesprek meteen kan worden voortgezet of op een ander geschikt moment.

Auto - Praktijk

Wij verzorgen het rijbewijs voor de auto van A tot Z door onze extra service, die niet op houdt als je de deur van de auto dicht doet.

Auto - Automaat

Voor sommige leerlingen is het schakelen helemaal niet hun ding en vinden automaat rijden veel makkelijker, waardoor ze dan beter het verkeer kunnen observeren. Voor die leerlingen heeft Rijschool You Drive een Hyundia Kona Electric aangeschaft, en kunnen we je zo ook een rijbewijs laten halen.

E achter B

Bij Rijschool You Drive kun je ook terecht voor je aanhanger rijbewijs, ofwel E achter B. Dit kan in zowel Weert als in Eindhoven.